Hej.

Idag var jag inte i stallet så har inte så har inget att skriva men historien om coppe kommer imorgon eller på fredag för jag hade så mycket läxor så jag han inte :( Men det kommer nån annan dag

/Wilda

kolla gär na på min och min kompis blogg: www.teamwc.blogg.se

Svar på tal

postat av: Becka
Oh har du ny blogg:) Fiiin<3
Beckas blogg :) (klicka för att komma dit)
Svar:
Tack :) <3
Jag komm på att jag skrev div 3 i ett inlägg men jag menar ponnyallsvenskan div 2 :)
Gammal bild :P
/Wilda

Heeeej

Idag var jag i stallet och red :) Jag red på utevolten och Coppe var pigg och glad! Men han blev livrädd för något i en buske och vägrade gå förbi det så jag fick hoppa av och leda honom förbi det. Det är en lite konstig sak med honom att han börjar backa när jag vill att han ska gå förbi det när jag sitter på men när jag hoppar av så tittar han bara på det och går förbi . Men sen skrittade jag runt hagarna och tänkte smörja efteråt men då kom mamma och skulle hämta mig så det han jag inte , men bilder kommer inte från idag för min telefon låg instängd för jag hade ingen ficka , men på torsdag är det hoppträning och då kommer det bilder :) Imorgon rider jag inte men då ska jag försöka börja skriva på historien om Copiad del 1. Hoppas att det blir bra :) Det blir lite gamla bilder som jag inte har lagt upp ännu.





Lite gamla bilder somsagt men måste gå nu så skriver mer sen :)

/Wilda

Hej

Jag kom precids hem från stallet och idag red jag ut! Coppe var lite tittig och blev livrädd för några typ kossor med stora horn (?) Som stog i en hage brevid ridvägen men vi kom förbi dom tillslut!
Bilder har jag inga men jag ska fota imorgon om jag hinner! Det är lite svårt att fota när jag rider samtidigt!

Gammal bild!
Kom på en sak nu! På söndag är det ponnyallsvenskan div 3 :) Då ska vårat lag va med :)

/Wilda

Vad jag vill ha

Jag vill ha rätt mycket saker men här är iallafall vad jag vill ha och vad jag har..

Vill ha!!


Har dom här! Dom är faktiskt rätt snygga och väldigt sköna och det bästa är att om man tar ut en sula så blir den en halv storlek stötrre! Det finns 3 sulor och om man tar ut alla så blir det stl 37 och en halv! Väldigt smart faktiskt!


när jag inte längre kan ha min hjälm så vill jag antingen ha en gpa speed air eller en JW hjälm som jag har nu:




Vill ha den! Nu har jag ju faktiskt fått 1000 kr så jag kanske kan åka till stockolm ridsport någon dag där dom borde ha den! Har typ en sån men ite med det rosa eller kl.

/Wilda'



Pay n Jump :)

Idag var det ju pay n jump och jag hoppade LC och LB och coppe var felfri i LC och han stannade på sista hindret i LB men det var en svår sväng och det var därför men jag är jättenöjd! Nästa helg är det ponnyallsvenskan div 2 och det är LC . Här kommer bilder från pay n jumpen :




/Wilda

Stallet!

Jag lovade ju bilder och här kommer dom!

när jag red!

busig ponny!



'



Det blev inga bilder på danny men det får komma nån annan dag!
Om det fortsätter att åska och blixtra så kommer jag inte skriva något mer men annars gör jag ju det!
Idag är det pay n jump och det ska jag vara med på med Copiad eftersom danny fortfarande är halt..
Jag ska  hoppa 70 och om han känns bra så hoppar jag 80 också ! Jag ska också leda ponnyer på kanalens dag på eckbacken! Bilder kommer sen!

/Wilda

Header

Jag fick in en stor header nu! Ska till stallet nu! /wilda

den nya hedaern:

Den är bara tillfällig :)

Danny

En bild från när jag och Danny var på promenad :)



/ wilda

Hej !

Han inte skriva något senast jag var i stallet för det blev väldigt sent :) Igår var jag inte i stallet för då fyllde jag år och han inte :) Men idag ska jag rida på copiad :) I torsdag när jag var där så hade Danny flyttat in i sin nya box :) Jag red först ut på copiad och sen red jag lite på uteridbanan och copiad var faktiskt fin i slutet ! Sen mockade jag efteråt och gick en liten promenad med danny för han är ju fortfarande halt ;( Men idag har jag åkt lite båt och om en timme ska jag till stallet och jag LOVAR att fota då , om jag inte fottar så får alla läsare som kommenterar en chokladkaka av mig!!

// Wilda och världensfinasteponny


Copiad och Dannys hem i bilder :)

Skåpet som vi har träns , grimmor , stövlar , hjälm... Allt utom sadel , borstar mat och hinkar!

skåpet


coppes sadel till vänster , dannys till höger :)


Mina plaketter med Copiad

foderhyllan i foderkammaren båda är våra :)

Lilla Copiad


Copiads box :)

Ska till stallet nu ! Hejdå skriver mer sen :)

// Wilda

Hej.

Hejsan jag heter Wilda och är 11 år. Jag har två ponnyer. En A-ponny som är född 2000 och heter Danny , Danny är en korsningsponny med okänd mamma och okänd pappa vi vet att han kommer från danmark från början . Danny är schäck. Danny rider mest mina lillasyrror Meja  och Wanda. Min ponny som jag rider mest på heter Copiad. Han är en 16 valack född 1995. Han är korsningsponny mellan gotlandsruss och Lippizzaner. Han är en väldigt duktig hopptävlingsponny och är helt perfekt! Han är brun. Copiad har med sina förra ägare tävlat MSV som är det högsta för B-ponny. Jag har som högst hoppat ett hinder på 105 cm och bana 90 cm med Copiad. Jag heter somsagt Wilda och jag är 11 år och född 1999 fyller 12 imorgon faktiskt :) Copiad är inte min första ponny men hela min histotria om ponnyer kommer senare!
COPIAD




DANNY


// Wilda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0